Vraag Verander de resolutie in Waking Mars


Ik heb het bescheiden bundelspel "Waking Mars" gekocht en geïnstalleerd via het Ubuntu Software Center en het werkt erg goed, behalve voor enkele problemen met veranderende instellingen, namelijk met de resolutie. De in-game-instellingen voor het wijzigen van de resolutie en het openen / sluiten van het volledige scherm waren eenvoudig genoeg om te vinden en in te schakelen, en wanneer u dit doet, wordt u gevraagd de toepassing opnieuw te starten. Wanneer u het opnieuw start, worden alle andere instellingen die u hebt bijgewerkt weerspiegeld behalve voor de wijzigingen in de resolutie. (Ik probeer het te laten spelen in de venstermodus die op één monitor past, maar het zal alleen standaardvensters worden met de volledige resolutie van twee monitoren). Ik heb gemerkt dat het deze waarden schrijft naar ~/.local/share/WakingMars/UserSettings.ini. Wanneer ik de resolutie wijzig, wordt dit correct beschreven in dit instellingenbestand ... maar het wordt nooit weergegeven wanneer u de toepassing opnieuw start.

Om het even welke ideeën wat verkeerd is?


1
2017-11-11 22:22


oorsprong
antwoorden:


Dit probleem is opgelost in Waking Mars versie 1.0.4 die blijkbaar nog niet in het Software Center is gepost. Je kunt het echter via de Humble Bundle-website halen.

Sorry voor het ongemak,

David


2
2017-11-13 15:16David, ik bezit Waking Mars van de Humble Bundle maar de downloadlink is nog steeds voor versie 1.0.3 ... (vanaf 22 december 2012) - Andres F.
Nevermind: blijkbaar alleen de .deb bestand is verouderd (maar daar moet je naar kijken!). De tar.gz is voor versie 1.1. - Andres F.