Vraag Kan ik een SVN-server instellen op Ubuntu One?


Ik heb een SVN-server die ik gebruik voor mijn persoonlijke webontwikkelingsprojecten. Kan ik dit naar Ubuntu One verplaatsen? Is het toegankelijk via de intenet? Zou ik de normale SVN-bewerkingen kunnen uitvoeren zoals commit en update?


1
2018-03-23 11:22


oorsprong


Als u al een SVN-server hebt, waarom zou u dan de repositories met U1 synchroniseren? - Octavian Damiean
Ik weet het niet zeker, maar misschien vraagt ​​hij of het gebruik van U1 als back-upservice voor zijn SVN-server problemen zou veroorzaken.
Ik ben er vrij zeker van dat je SVN niet met Ubuntu One kunt gebruiken zoals je de SVN-server zou gebruiken. - Thomas Ward♦


antwoorden:


Nee, dat kan niet.

Op een gegeven moment dachten we eraan om een ​​WebDAV-backend aan de bestandssynchronisatieservice toe te voegen, en dat zou een stap zijn in de richting van het kunnen doen van svn, maar het heeft nooit veel grip gekregen.

Ubuntu One is geen back-upservice, dus als je het daarvoor wilde gebruiken, distantieer jezelf dan van het idee; er zijn veel dingen die een goede back-upservice vormen, en we bieden geen van hen, en we zullen dat waarschijnlijk nooit doen. Mensen bouwen een back-upservice bovenop de onze, namelijk de deja-dup jongens doen dat en dat is geweldig, maar dat is iets anders.

Waarom niet gebruiken lanceerplatform?


3
2018-03-24 10:50