Vraag Hoe problemen met force-enabling multi-process-ondersteuning met Firefox oplossen?


Ik probeer te leren wat mijn Firefox-installatie verhindert om multi-procesfunctionaliteit te gebruiken (ook "Electrolyse" of "e10s" genoemd). Mozilla's wiki geeft instructies over hoe u multi-process-vensters kunt inschakelen en ik ben al veranderd browser.tabs.remote.autostart en browser.tabs.remote.force-enable naar 'waar'.

controleren about: support Ik zie het bericht "Multiprocess Windows 0/1 (Uitgeschakeld door add-ons)"

about:support screenshot

Dit bericht blijft echter bestaan, zelfs nadat Firefox opnieuw is gestart en alle add-ons zijn uitgeschakeld. Ik heb de extra stap genomen om te controleren arewee10syet.com en als de gegevens op die site correct zijn, zijn al mijn extensies al compatibel.

Hoe kan ik dit verder oplossen en ontdekken wat me weerhoudt van het inschakelen van deze functie?


1
2018-04-21 12:46


oorsprong
antwoorden:


De add-on Ubuntu-modificaties blokkeert multiprocess-vensters:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ubufox/+bug/1627290

Om het uit te schakelen: In about:addons Klik op de uitbreidingen categorie, vind de Ubuntu-modificaties add-on en klik erop onbruikbaar maken knop. Start Firefox opnieuw en ga naar about:support. De status van Multiprocess Windows zou nu "1/1 (Enabled by user)" moeten lezen.


3
2018-04-22 21:35Ik probeerde dit al vroeg, maar de dubbele bug vermeld vermeldt extensions.e10sBlockedByAddons die ik per ongeluk had ingesteld op 'true' en het probleem kon worden opgelost door de standaardinstelling opnieuw in te stellen. Simpele gebruikersfout, en ik zal de vraag sluiten. Bedankt voor de hulp, dit wees me in de goede richting. - Tom Brossman