Vraag Waar bevinden zich de Unity-bureaubladachtergronden?


Ja, voordat ik deze vraag stelde, zocht ik naar een oplossing hier en kon ik geen echt antwoord vinden. Dank je. Zie de afbeelding hieronder:

enter image description here


77
2018-03-24 23:42


oorsprong


Ze bevinden zich in / usr / share / backgrounds /. - mikewhatever


antwoorden:


/usr/share/backgrounds

De standaardachtergronden maken deel uit van ubuntu-wallpapers-<codename> pakket (bijvoorbeeld ubuntu-wallpapers-precieze, ubuntu-wallpapers-vertrouwde, etc.). Rennen dpkg -L ubuntu-wallpapers-$(lsb_release -cs) om de lijst met achtergrondbestanden te krijgen.


110
2018-03-25 00:02Als u zeker weet van dit antwoord, mag ik u het volgende vragen: 1- Ik heb alle achtergronden daar verwijderd maar kon die afbeeldingen nog steeds zien in het venster "Uiterlijk". Hoe kan dat? 2 - Ik heb er een aantal meer achtergronden toegevoegd maar kon ze niet zien in het venster "Uiterlijk", waarom? 3 - Wanneer ik de dpkg -L ubuntu-wallpaper-precieze opdracht invoert, krijg ik 14 afbeeldingen, maar eigenlijk heb ik er 28 opgeslagen. Neem alsjeblieft een kijkje link P.S .: Ik heb de shells van unity, gnome, xubuntu en KDE Plasma op mijn pc geïnstalleerd. Veel dank. - Hejar Mukriyani
In het venster Uiterlijk is er een vervolgkeuzelijst. Wanneer u Achtergronden selecteert, worden de weergegeven afbeeldingen opgehaald uit de XML-bestanden in / usr / share / gnome-background-properties /. Als u alleen bestanden in / usr / share / backgrounds laat vallen, zullen ze niet beschikbaar zijn voor selectie in dat gebied. Wanneer u alle achtergronden hebt verwijderd, worden ze mogelijk nog steeds weergegeven omdat hun miniaturen ergens in de cache worden opgeslagen. Kan een verwijderde achtergrond na een herstart op uw bureaublad worden geplaatst? Andere pakketten, misschien degene die KDE- of XFCE-achtergronden bevatten, kunnen bestanden in achtergrondmappen installeren. - Eric Carvalho
Wallpapers voor ubuntu 13.04 zijn te vinden op /usr/share/backgrounds te - metasequoia
Dit werkt ook voor 13.10 enzovoort - Ward Segers
14.04 - Nog steeds daar. - grantmcconnaughey


Ga in het venster "Uiterlijk" naar het vervolgkeuzemenu boven de miniaturen en kies afbeeldingen. U kunt dan een achtergrond kiezen die niet in de "achtergrond" staat, maar in de "afbeeldingen" map die zich in uw thuismap bevindt. Met dezelfde start kunt u ook uit de basismap navigeren en een achtergrond uitzoeken die is opgeslagen in /usr/share/backgrounds. Hoewel de toegevoegde achtergronden niet worden weergegeven in het venster 'Uiterlijk', zijn ze daar als u ze daar hebt gekopieerd (als de eigenaar van het eindstation)


1
2018-01-31 02:08