Vraag Kan thuis geen nieuwe map maken [dupliceren]


Deze vraag heeft hier al een antwoord:

Ik probeer een thema te installeren en een ander forum om een ​​map in mijn thuismap te maken en het thema daar te plaatsen. Gebruik vervolgens Unity Tweak Tool om het te activeren. Dus ik heb een map in mijn thuismap gemaakt, die ik heb genoemd .theme. Toen ik echter terugkeerde naar mijn homedirectory, mijn .theme map was verdwenen. Dus ik dacht: ik zal gewoon een nieuwe map maken. Maar toen ik probeerde een nieuwe map te maken met de naam .theme, Krijg ik een foutmelding dat de naam al in gebruik is en ik niet kan gebruiken .theme. Maar er is geen map in mijn homedirectory met de titel .theme.

Ik gebruik Ubuntu Desktop 16.04.


1
2018-06-24 15:46


oorsprong


"dotfiles" zijn standaard verborgen: probeer Ctrl-H in de bestandsbeheerder te raken - steeldriver


antwoorden:


De .theme map is standaard verborgen vanwege de . aan de voorkant van zijn naam. druk op Ctrl+H om alle verborgen mappen (en bestanden) te zien.

Als je wilt blijvend bekijk alle verborgen mappen en bestanden, open een Nautilus-venster en ga naar "Bewerken" -> "Voorkeuren" en vink het vakje "Verborgen en back-upbestanden weergeven" aan. Merk op dat back-upbestanden bestanden zijn die eindigen met ~.


5
2018-06-24 15:48

Mappen die beginnen met een punt zijn standaard verborgen. U moet "Verborgen bestanden en mappen weergeven" inschakelen in het menu Weergaveopties van uw bestandsbeheer of door op CTRL-H te drukken.


3
2018-06-24 15:48