Vraag De pagina met extra stuurprogramma's toont helemaal niets. (Geen nVidia-probleem) [gesloten]


Ik heb zojuist Ubuntu 12.10 opnieuw geïnstalleerd, omdat voordat de pagina met extra stuurprogramma's helemaal niets liet zien. Tijdens de nieuwe installatie heb ik ervoor gezorgd dat ik klik op de software van derden installeren (ik had deze laatste keer niet geklikt en dacht dat dit het probleem zou kunnen zijn).

Toen ik echter probeerde verbinding te maken met mijn wifi, werkte het niet (omdat mijn router slechts 5 mensen tegelijk toestaat), dus ik zei dat ik nu geen verbinding hoef te maken. Ik was van plan later verbinding te maken en de software van derden te installeren (wat volgens mij de lijst met eigen stuurprogramma's is).

Is er een manier om mijn lijst met "extra stuurprogramma's" te krijgen om iets te laten zien? Ik dacht dat ik misschien updates kon installeren en aan de slag kon krijgen (maar dat werkte de vorige keer niet. Maar de laatste keer had ik ook niet gecontroleerd of software van derde partijen kon worden geïnstalleerd ..). Ik wil geen updates installeren als het niet werkt omdat mijn internet vrij traag is.

Ook heb ik het ingesteld om één keer per dag op updates te controleren, maar als bijwerken de oplossing is, hoe kies ik dan om te controleren op updates in plaats van te wachten op later?

Als het opnieuw doen van Ubuntu met wifi werken de oplossing is, dan zal ik dat graag doen. Iemand wijs me alsjeblieft in de goede richting!

Bedankt

Edit1: Ik heb uitgezocht hoe ik onmiddellijk kan controleren op updates. Ik ging naar de linkerbovenhoek van de taakbalk eenheid en klikte op het pictogram Dash Home. Getypt in "software" en "software-updater" verscheen. Hiermee kunt u software-updates onmiddellijk installeren.

Ook, toen ik keek naar de instellingen van de Ubuntu-software-update, werd het vakje voor het installeren van eigen stuurprogramma's gecontroleerd, dus hopelijk krijgt deze update ook de lijst met stuurprogramma's. Ik zal opnieuw bewerken wanneer de update is voltooid.

Bewerken 2: De updates zijn nu geïnstalleerd en ik heb mijn computer opnieuw opgestart, maar er zijn nog steeds geen opties vermeld in het menu Extra stuurprogramma's. Weet iemand wat ik kan doen om enkele optionele stuurprogramma's te zien? Ik heb een ATI HD 4200 in mijn laptop waarvan ik de grafische stuurprogramma's erg leuk zou vinden.


2
2017-12-08 20:10


oorsprong


Kijk hier: askubuntu.com/questions/124292/... Maar kijk uit wat je doet! - Melon
Heb je nog steeds dit probleem? Voer een upgrade uit naar een ondersteunde versie van Ubuntu en rapporteer dit opnieuw. Bedankt! - Seth♦


antwoorden:


Ik heb hetzelfde probleem bij het oplossen van een probleem met het grafische stuurprogramma waardoor ubunto crasht na inloggen. Het per ongeluk opgelost! Ik heb geprobeerd een aantal taalupdates te installeren, ging vervolgens naar het tabblad Software en Updates en probeerde op X te klikken om frustratie te sluiten. Vervolgens vroeg het me om bij te werken, ik accepteerde en toen ik de lijst opnieuw invoerde verscheen. Probeer in het algemeen te initialiseren en bij te werken en probeer het tabblad te sluiten om te zien of het je vraagt. Succes


-1
2017-10-17 20:30Welkom bij Ask Ubuntu! De OP lijkt deze oplossing al geprobeerd te hebben: "De updates zijn nu geïnstalleerd en ik heb mijn computer opnieuw opgestart, maar er zijn nog steeds geen opties vermeld in het menu Extra stuurprogramma's." Dus hoewel dit waardevol kan zijn voor andere, gerelateerde problemen, denk ik helaas niet dat dit echt de vraag beantwoordt die hier wordt gesteld. - Eliah Kagan