Vraag Verberg de taakbalk in de naadloze modus van Virtualbox [gesloten]


Ik wilde alleen vragen of er een manier was om de taakbalk te verbergen bij het uitvoeren van VirtualBox in de naadloze modus. Ik wil alleen dat het Photoshop draait en af ​​en toe MS Office, ik heb niet nodig dat de startbalk in de weg zit en waardevolle schermruimte inneemt.

Ik heb het ingesteld op autohide, maar dat kan een beetje glitchy zijn, bijvoorbeeld, soms als ik het venster verwissel, blijft de taakbalk staan ​​totdat ik terug ga naar het Windows-programma en dan weer wegga. Dat en het kan irriterend zijn als ik gewoon iets onderaan het scherm wil aanklikken en het verschijnt.

Bewerken: ik had zojuist een idee hoe ik dit moest oplossen, maar de site laat me niet mijn eigen vraag beantwoorden met 8 uur poseren, maar hier is het antwoord dat ik bedacht heb.

Ik besefte dat ik het ging doen in de   verkeerde weg; kijkend naar het probleem als   een Ubuntu-probleem of een VirtualBox   probleem, toen besefte ik dat het echt was   een Windows-probleem, omdat dat niet kan   verwijder de taakbalk in Windows. Toen ik   had een idee. Ik vond een programma dat   verandert de vertraging voor autohide, dus dat is het   zo lang dat ik het nooit activeer   per ongeluk.

In het geval dat iemand hetzelfde probleem heeft,   het programma is Taskbar Activate,   hier gevestigd:    http://home.nordnet.fr/pmdevigne/TaskbarActivate.html.   Het is niet ontworpen voor de nieuwe Windows   OSes maar met een beetje tweaken   werken. Ik heb de "Haal de   balk op de achtergrond wanneer het nee is   meer in gebruik "onder de" Activering "   tab in de instellingsdialoog en vervolgens   alles leek te werken.


2
2018-05-19 16:53


oorsprong


Helpt dit antwoord op welke manier dan ook? askubuntu.com/questions/31798/... - fossfreedom♦
Ah bedankt, dat doet het ook. Het lost het probleem niet op waar ik naar vroeg, maar het is er één die ik had ongeacht. - Ben Elgar
Hallo, deze vraag heeft al heel lang geen informatie en activiteit. Ik sluit het nu af. Als je om welke reden dan ook denkt dat deze vraag nog steeds bruikbaar of nuttig is, of dat er nog steeds een goede kans is dat deze wordt beantwoord, markeer hem dan alsjeblieft aan een moderator of voeg een opmerking toe met de reden (en) waarom je hem wilt openen. vriendelijke groeten - fossfreedom♦


antwoorden: