Vraag Ubuntu 12.10 USB-compatibiliteit


Ik was op zoek naar oplossingen om 2 monitoren op 1 USB-poort aan te sluiten en vond deze:

1) http://www.targus.com/us/productdetail.aspx?regionId=7&sku=ACA039US

2) http://www.startech.com/AV/USB-Video-Adapters/USB-3-to-HDMI-DVI-External-Video-Card~USB32HDDVII

Dit zijn beide verdringers. Ik heb gehoord dat displaylink-dokken niet werken, maar adapters wel. Omdat deze 2 uitgangen hebben, wist ik niet zeker of ze compatibel zijn met Ubuntu 12.10. Alle hulp? Als deze niet werken wat zal het dan zijn?

Bedankt


2
2017-12-09 00:09


oorsprong
antwoorden:


Dus wat ik vond bij het gebruik van een DisplayLink USB-monitor is dat ik X op de monitor prima kon starten, omdat DisplayLink ondersteuning in de kernel heeft, maar I (1) kon de versnelling van mijn grafische kaart niet gebruiken, (2) kon niet laat het display eenvoudig uitbreiden van een gewone monitor naar de DisplayLink. Ik kon het uiteindelijk werken, een beetje, met behulp van een schermkloon, maar ik kon geen vensters verplaatsen tussen monitoren, compositing naar het werk krijgen of helemaal geen Xrandr gebruiken. Zie deze vragen voor meer informatie over het instellen:

Het lijkt erop dat er een project is om dit beter te laten werken hybride screenclone wat het makkelijker zal maken om een ​​aantal van de hacks te doen die ik heb beschreven.

Uiteindelijk zou ik een DisplayLink-installatie afraden, tenzij je bereid bent om wat hacks en experimentele proding uit te proberen, en nog steeds in de steek gelaten te worden. Hoewel de kans dat je het krijgt werken als je niet ook een gewone monitor wilt gebruiken veel beter is.


0
2018-01-22 19:01