Vraag Kan USB-schijf niet formatteren met schijven (udisks-error-quark, 0)


Bij het proberen om een ​​opstartschijf (USB) voor Ubuntu 12.04 te maken, heeft het systeem de installatie van de bootloader voorkomen. Ik krijg bericht:

Error synchronizing after initial wipe: Timed out waiting for object (udisks-error-quark, 0)

Kan ik de opstartschijf nog steeds gebruiken?


80
2017-11-15 02:10


oorsprong


Met de schijfhulpprogramma kunt u eenvoudig een partitie versleutelen. Iets dat iets niet doet, doet niet zoveel als ik kan zien. Deze bug zorgt ervoor dat functies ontbreken.
Waarschijnlijk kunt u de opstartschijf nog steeds niet gebruiken. Het klinkt niet alsof het correct is gemaakt. Ik had soortgelijke problemen. Misschien vindt u dit nuttig: askubuntu.com/questions/471579/... - Elder Geek
Verwijder de partities op usb met een hulpmiddel zoals fdisk en probeer het opnieuw. - Tim Jonas


antwoorden:


Dit is gerapporteerd als een kever. Maar je kunt dit werk proberen en kijken of het werkt. Installeer Gparted als u het niet hebt geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, drukt u gewoon op Ctrl+alt+T op je toetsenbord om Terminal te openen. Wanneer het wordt geopend, voert u de onderstaande opdracht (en) uit:

sudo apt-get install gparted

Na de installatie opent u de toepassing en controleert u vóór het formatteren de juiste schijf en ontkoppelt u de schijf door met de rechtermuisknop op de partitie te klikken en kiest u Ontkoppelen. Vervolgens kunt u de optie indeling Naar gebruiken om deze op te maken naar welk type dan ook van het bestandssysteem dat u wenst. Als u klaar bent, klikt u op het groene vinkje om de wijzigingen toe te passen.

enter image description here


68
2017-11-15 11:03Unmount-optie gaf een foutmelding: "Invoer / uitvoer fout tijdens het lezen op / dev / sdcHoe zal ik nu verder gaan? - Ramvignesh
Wat is de output van:sudo fdisk -l /dev/sdc? - Mitch♦
Kijk alsjeblieft hier voor de uitvoer van sudo fdisk -l /dev/sdc - Ramvignesh
Probeer te rennen sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sdc en laat me weten. - Mitch♦
Ik kreeg deze foutmelding Error synchronizing after initial wipe: Timed out waiting for object (udisks-error-quark, 0) het werkte, bedankt :) - vipin8169


Een rare oplossing die voor mij werkte waar GParted dat niet deed, was om het eerst te formatteren met behulp van het Schijfhulpprogramma van Mac OS X (niet het bestandssysteem dat ik uiteindelijk wilde). Toen kon ik het op Ubuntu naar NTFS formatteren, wat ik wilde en geen time-out vond.


2
2018-04-02 19:40